31 Ağustos 2012 Cuma

Mabel Matiz`den sürpriz klip!

Kendi adını taşıyan ilk albümüyle geçtiğimiz yıl profesyonel müzik dünyasında kendini göstererek; özgün müziği ve farklı ses rengiyle kısa süre içinde de büyük bir hayran kitlesi edinen Mabel Matiz, yeni albüm öncesinde son bir video kliple ekranlara gelmeye başladı.

Özellikle canlı performanslarıyla adından söz ettiren ve alternatif müzikseverlerin dikkatini çeken Mabel Matiz; "Filler ve Çimen", "Kül Hece", "Arafta" ve "Söylese O Ben Söyleyemem" kliplerinin ardından, sözü ve müziği kendisine ait olan "Barışırsa Ruhum" adlı şarkısı için geçtiğimiz günlerde kamera karşısına geçti. Şu sıralar yeni albümü için çalışmalarına devam eden Mabel Matiz'in "Barışırsa Ruhum" klibinin yönetmenliğini Emre Sert ve Gözde Yetişkin üstlendi. Genç sanatçının eşitlik ve özgürlüklere ithaf ettiği klip, müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

www.aveamuzik.com

Sting efsanesi yeniden!

Müzik dünyasının efsanevi isimlerinden Sting, 2006 yılında vermiş olduğu unutulmayan konserin ardından, bu yıl İstanbullu dinleyicileriyle tekrar buluşmaya hazırlanıyor. Sting, büyük başarı kazanan 2011-2012 Dünya Turnesi'nin ardından, sevilen şarkılarını sadece beş enstrüman eşliğinde seslendirdiği Back to Bass turnesi ile Kasım ayında Türkiye'de olacak.

2006 yılında da İstanbul'a gelmiş ve Kuruçeşme Arena'da 15.000'i aşkın dinleyicisiyle buluşmuş olan Sting'e turne sırasında uzun zamandır birlikte çalıştığı müzisyenler eşlik edecek. Gitarda Dominic Miller, davulda Vinnie Colaiuta, klavyede David Sancious, elektronik kemanda Peter Tickell ve vokalde Jo Lawry'den oluşan grupla 7 Kasım'da Fransa'da başlayacak olan "Back to Bass" turnesi Slovakya ve Çek Cumhuriyeti'ndeki performanslarla devam edecek. Bilet satışlarının 3 Eylül'de başlayacağı konser, 26 Kasım akşamı Ataköy Atletizm Arena'da gerçekleşecek.

www.aveamuzik.com

Parti fenomeni LMFAO, Türkiye`de!

Son yılların en büyük çıkışını gerçekleştirerek; Amerika, Avrupa ve Türkiye'de milyonlarca müzikseveri eğlencenin doruklarına çıkaran, kısa sürede dünyanın en büyük dans müziği ve parti fenomenlerinden biri haline gelen LMFAO'nun çılgın üyesi Redfoo & Party Rock Crew, 6 Ekim Cumartesi akşamı İstanbullu müzikseverlerle buluşacaklar.

2006 yılından bu yana tüm dünyada yepyeni bir parti teması başlatan ve "parti rock" olarak ifade ettikleri tarzları ile milyonların hayranlığını kazanan gruptan Redfoo & Party Rock Crew, fark yaratan performansları ve "shuffling" adını verdikleri yeni dans akımıyla 6 Ekim akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sahne alacak. "Sexy and I Know It", "Shots", "Party Rock Anthem", "Sorry For Party Rocking" gibi hit şarkılarının yanında, dünya starları ile yaptıkları ortak projelerle de uzun süre adından söz ettiren grubun kısa dönem sürecek indirimli bilet satışları başladı.

www.aveamuzik.com

Enrique Iglesias Ekim`de İstanbul`da!

Albümleriyle dünya çapında milyonlarca satış grafiği yakalayan ve sahip olduğu Grammy ödülleriyle ve yaptığı ortak çalışmalarla da dünya müzik gündeminden bir an olsun inmeyen Enrique Iglesias, beş yıllık bir aranın ardından Türkiye'deki ikinci konserini vermeye hazırlanıyor.

Bu güne kadar yayımladığı dokuz stüdyo albümüyle "Hero", "Tired of Being Sorry", "Takin' Back My Love", "Heartbeat", "Bailamos", "Tonight" gibi sayısız hit şarkıya imza atan dünyaca ünlü latin yıldız, yeni albüm çalışmalarının öncesinde 24 Ekim Çarşamba akşamı İstanbul Küçükçiftlik Park'ta sevenleriyle buluşacak. Her konserinde hayranlarını şaşırtacak bir sürpriz yapan Enrique Iglesias'ın indirimli konser biletleri 27 Ağustos'ta satışa sunulacak.

www.aveamuzik.com

Yalın`la bir Eylül akşamına hazır mısınız?

Pop müziğin başarılı temsilcilerinden Yalın, geçtiğimiz aylarda yayımladığı "Sen En Güzelsin" albümüyle müzik listelerinde zirvedeki yerini koruyor. Bir yandan konserlerine de devam eden sanatçı, 1 Eylül akşamı gerçekleştireceği konserde yepyeni şarkılarını seslendirecek.

Geleneğini bozmayarak, tamamı kendisine ait şarkılardan oluşan "Sen En Güzelsin" albümüyle müzik dünyasının gündeminde yer alan Yalın, yeni albümünün şarkılarının yanı sıra dillerden düşmeyen eski şarkılarını da Kuruçeşme Arena sahnesinde seslendirecek. Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği konserde Yalın'ın 23 şarkı seslendirerek 2 saat süresince sahnede kalması planlanıyor. Twitter'da "#bireylulaksaminda Yalın'dan hangi şarkıyı dinlemek istersin?" tweet'ini yanıtlayan hayranlarının istediği şarkılara da repertuvarında yer verecek olan Yalın'ın konser biletleri satışa sunuldu.

www.aveamuzik.com