11 Aralık 2013 Çarşamba

Mehmet Erdem "Acıyı Sevmek Olur Mu?" ile ekranlarda!

Geçtiğimiz ay Sony Music etiketiyle yayımladığı ikinci solo albümü “Hiç Konuşmadan” ile müzikseverlerle buluşarak; hem fiziki albüm satışlarında, hem de yasal dijital müzik platformlarında zirveye oturan Mehmet Erdem, geçtiğimiz günlerde albümün ilk video klibi“Acıyı Sevmek Olur Mu?” için kamera karşısına geçti.
Mehmet Erdem; albümün çıkışının öncesinde radyolar aracılığıyla dinleyicilerle buluşan ve kısa sürede listelerde yükselişe geçen “Acıyı Sevmek Olur Mu?” şarkısını kliplendirdi. Sözü ve müziği Cihan Güçlü imzası taşıyan şarkının video klibinin yönetmenliğini Salih Singin üstlendi. Asmalımescit’te ortak bir terasa sahip olan iki ayrı dairede gerçekleştirilen çekimlerde Mehmet Erdem’e ünlü oyuncu Türkü Turan eşlik etti. Çekimleri 13 saatte tamamlanan ve yaklaşık 20 kişilik bir teknik ekibin çalıştığı klibin görüntü yönetmenliğini ise Doğan Sarıgüzel üstlendi.
Ayrı yerlerde, farklı durumlar için aynı acıyı çeken iki kişinin ruh hallerinin ekranlara yansıtıldığı klip, seyircileri şaşırtacak bir sona sahip. Klibin en büyük özelliği ise, Mehmet Erdem’in bugüne dek oyunculuğuyla ön planda olduğu ilk video klip olması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder