13 Ekim 2011 Perşembe

Dub Fx ilk kez Türkiye'de!


İnternetteki video paylaşım sitelerinde paylaştığı sokak performans videoları milyonlarca kez izlenen ve bu sayede sosyal medyada müzikseverler arasında hızla yayılarak dünya çapında bir üne kavuşan beatbox-acapella sanatçısı Dub Fx; 20 Ekim Perşembe gecesi, Bronx Pi Sahne'de sergileyeceği performansla ilk defa Türkiye'deki müzikseverlerle buluşacak.

Gerçek adı Benjamin Stanford olan Dub Fx'in, bugüne kadar gerçekleştirdiği sokak performansları sırasındaki kayıtlarından oluşan 2 adet canlı ve 2 adet de stüdyo albümü yayınladı. 15 yaşında kurduğu Twitch ve N.O.N adlı grubunda hala birlikte çalıştığı Cade ile müzik yaparken solo kariyerine başlayan ve Avrupa yollarına düşen Dub Fx, sadece efekt pedalları ve sesini kullanarak tamamen canlı olarak yaptığı müziğiyle, gittiği her yerde insanları büyülemeye devam ediyor. Beatbox, acapella, reggae ve dub gibi türleri biraraya getirerek müzik otoritelerinin de övgülerini kazanan Dub Fx, aynı zamanda nişanlısı da olan Flower Fairy (Shoshana Sadia) ile birlikte sahne alıyor. Bu eşsiz yeteneğin canlı performansı için biletler satışa sunuldu.


İşte burada da izlediğiniz zaman muhakkak canlı performansını izleme isteğini içinizde uyandıran videolarından bir tanesi;

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder