16 Kasım 2011 Çarşamba

Bülten // Rock'n Coke Oylarımızı Bekliyor!



Türkiye'nin en büyük açık hava müzik etkinliklerinden Rock'n Coke; Avrupa'nın en büyük festival ödül organizasyonlarından biri olan "Festival Awards Europe 2011"de, "Avrupa'nın En İyi Orta Büyüklükteki Festivali" ödülünü almaya aday gösterildi. Rock'n Coke Festivali'ne 6 Aralık 2011 tarihine kadar sürecek oylama boyunca destek vermek isteyenler http://eu.festivalawards.com/vote sitesine girerek oy kullanabiliyorlar.

2003 yılından itibaren Coca-Cola tarafından Pozitif Organizasyon ile düzenlenen Rock'n Coke, müzikseverlerin geleneksel buluşma noktası haline gelirken, aynı zamanda adını Avrupa'nın önde gelen müzik festivalleri arasına yazdırdı. Bugüne kadar çeşitli ülkelerden 125 yabancı, 137 yerli grup olmak üzere toplam 900'den fazla müzisyeni ağırladı. Düzenlendiği ilk yıldan bu yana yaklaşık 300 binden fazla izleyiciye ev sahipliği yapan, Facebook hayran sayfasında bir yılda elde ettiği 9 milyon etkileşim rakamı ile global bir rekora imza atan, Türkiye'nin en büyük açık hava etkinliklerinden Rock'n Coke şimdi de Avrupa'nın en büyük festival ödül organizasyonlarından Festival Awards Europe 2011'de "Avrupa'nın En İyi Orta Büyüklükteki Festivali" olmaya aday.

Rock'n Coke Festivali'ne destek vermek isteyen müzikseverler, 6 Aralık 2011'e kadar, Festival Awards Europe'un http://eu.festivalawards.com/vote web sitesi üzerinden oylama linkine tıklayarak "Best Medium Sized Festival" kategorisinde yer alan Rock'n Coke'a oy verebiliyorlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder