3 Ekim 2010 Pazar

MTV, seni Madrid’deki 2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ne çağırıyor!

Eğer bir müzik tutkunuysanız Facebook'ta tam size göre bir yarışma bulunuyor. MTV Networks International (MTVNI) sizi, dilediğiniz bir arkadaşınızla birlikte rüya gibi bir deneyime, bu seneki MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ne çağırıyor!

Tek yapmanız gereken en fazla 1 dakikalık kısa bir videonuzu ‘MTV Avrupa Müzik Ödüllerini İstiyorum’ adlı Facebook sayfasına göndermek ve bu videoda neden orada olmayı istediğinizi anlatarak yarışmayı izlemeye gidecek olan kişinin siz olmanız gerektiğine yarışmayı düzenleyenleri ikna etmek. Geçtiğimiz sene "En İyi Yabancı Grup" kategorisinde ödülün sahibi olan maNga grubu da yarşımanın jürisinde yer alacak.

Detaylar:

Videonun linkini tırnak içindeki mesaj ile birlikte sayfaya göndermeniz yeterli. “İşte bu yüzden MTV Avrupa Müzik Ödülleri’ne giden ben olmalıyım”

Sayfa üzerinde en çok beğenilen ve en çok yorum alan videolar ön elemeyi geçecek ve bu videoların arasından seçilecek olan talihli 15 Ekim 2010 tarihinde açıklanacak.

2010 Avrupa Müzik Ödülleri 7 Kasım 2010 tarihinde Madrid’de düzenlenecek. Yarışmaya katılacakların pasaportlarını bu rüya gibi yolculuk için şimdiden hazırlamasında fayda var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder