5 Kasım 2010 Cuma

2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ödül takdim edecek isimler!


7 Kasım Pazar günü Madrid’de gerçekleştirilecek olan 2010 MTV Avrupa Müzik ödülleri töreni kapsamında Rihanna’nın performans göstereceği ve 30 Seconds to Mars’ın da Puerta de Alcala’daki ücretsiz MTV konserinde sahne alacağı açıklandı.

Ödül töreninde ayrıca; The Pretty Reckless’ın baş vokalisti ve Gossip Girl dizisinin yıldızı Taylor Momsen bir ödül takdim edecek ve grubuyla sahne alacak. Birleşik Krallık’ın rap starı Dizzee Rascal ise bir ödül takdim etmenin yanı sıra MTV Avrupa ödüllerinde ilk defa sahne almak üzere Shakira ile birlikte güzel şarkıcının “Loca” adlı hit single’ını seslendirecek.

Bunun dışında, Johnny Knoxwille ve Bam Margera eşliğinde Jackass ekibi de geceye kendilerine has bir sürprizle katılırken; bir ödül takdim edecek olan efsanevi gitarist Slash de ödül törenine farklı bir boyut katacak.

Eva Longoria’nın sunuculuğunu yapacağı 2010 MTV Avrupa Müzik Ödülleri’nde ayrıca Katy Perry, Ke$ha, Kid Rock, Kings of Leon, Linkin Park, B.o.B & Hayley Williams, Plan B, Miley Cyrus, Thirty ve Bon Jovi sahne alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder