30 Aralık 2010 Perşembe

Yeni yılınız kutlu olsun!


Yepyeni bir yılın coşkusu şimdiden başladı! 2010'un son günlerinde; yeni yılınızı en içten dileklerimizle kutluyoruz! Eğer 2011'e nerede, nasıl gireceğinize henüz karar veremediyseniz, sizler için hazırladığımız müzik dolu etkinlik takvimimize bir göz atın! Yeni yılın gelişiyle beraber, canlı performanslar ve partilerle müzik dünyasının canlandığı bazı etkinlikler şöyle:

Müzik dünyasının güçlü isimleri Tarkan ve Ajda Pekkan, geçtiğimiz bayramda olduğu gibi yeni yılı da birlikte en güzel şarkılarını söylerek, Kıbrıs'ta Cratos Otel'de karşılayacaklar. Kıbrıslı müzikseverlere yeni yıl coşkusunu yaşatacak diğer yıldızlar da İbrahim Tatlıses, Linet, Ebru Gündeş ve Işın Karaca olacak.

İstanbullu müzikseverlerin bu sene de yeni yılı karşılamak için pek çok farklı seçeneği bulunuyor. Nişantaşı ve Taksim'deki sokak partilerinin yanı sıra, mekanlardaki partiler de dolup taşacak. Sirkeci Garı, Jolly Joker Balans, Balans Brau Cadde, Balans Terrace Volt, Bronx Pi, Hayal Bistro, Refresh The Venue, Ghetto, Supperclub, Rıddım, Kuruçeşme Lucca, Bebek Taps, Olimpia Event Hall, Babylon ve Taxim Live farklı konseptlerde düzenledikleri partilerle yeni yıl eğlencesini yaşamak isteyenlere hizmet verirken, müzik dünyasının ünlü isimleri de dinleyicileri coşturacak. Gripin Çubuklu Hayal Kahvesi'nde, Demet Akalın Ortaköy Princess Hotel'de, Serdar Ortaç Grand Cevahir Hotel'de, Candan Erçetin Dedeman'da, MFÖ Suada'da, Ozan Doğulu Polat Tower'da sahne alarak sevenleriyle bir arada olurken, Dj Tarkan ve Dj Faruk Terzi de Club Clinic'te performanslarıyla dans ettirecekler. Ziynet Sali, Funda Arar, İstanbul Arabesque Project, Kenan Doğulu, Murat Boz, Selami Şahin, Sibel Can, Ferhat Göçer, Hülya Avşar gibi isimler de İstanbul'da çeşitli mekanlarda sahne alarak yeni yılı sevenleriyle karşılayacaklar.

Yeni yıl eğlencesinin doyasıya yaşanacağı İzmir de bu sene ünlü sanatçıları ağırlıyor. Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenecek olan partide sahne alacak olan Emre Aydın, partinin ardından yeni yılın ilk gecesini Ozee Venue'de sevenleriyle birlikte geçirecek. Emre Aydın sahneyi Çirkef grubuna devredecek ve eğlence sabahın ilk ışıklarına dek sürecek. Son günlerin ilgiyle takip edilen ismi Sıla ve alternatif müzikseverlerin dikkatini çeken Gece grubu da yeni yılı karşılamak için İzmir Arena'yı seçenlerden. Kemal Doğulu Element Club'da Altay İzmir Thermal Hotel'de, Rober Hatemo da Swissotel Grand Efes'te 2011'e girerken sevilen şarkılarıyla sahnede olacaklar.

Ankaralı müzikseverler de yeni yılda eğlencenin tadına varacak. Barcelo Altınel Otel ve Saklıkent, düzenledikleri özel yılbaşı partileriyle hizmet verecekler. Gülben Ergen bu yıl sahne almak için Ankara Swiss Hotel'i seçerken, Volkan Konak Bilkent Otel'de, Pınar Aylin Dedeman Hotel'de, Özgün Mydonose Plaza'da, Bengü de Grand Rixos'da şarkılarıyla dinleyicilere seslenecek. Ankara'da yeni yıl eğlencesi geç saatlere kadar devam edecek.

Yeni yılı eğlenceli repertuvarıyla Eskişehir'de karşılayacak olan Metin Arolat 222 Park'ta mikrofon başına geçecek. Murat Dalkılıç ve Emel Yalçın Crowne Plaza Antalya'da, Kutsi Kuşadası Sürmeli Hotel'de, Safiye Soyman ve Faik Öztürk çifti Kartalkaya'da, Zerrin Özer Sapanca Wellnes Park'ta, Yeşim Salkım Kırklareli İğneada Resort'da, Tuğba Özerk de Büyük Abant Oteli'nde sahne alarak, kendilerini dinlemeye gelenlere yeni yıla girerken çok özel bir müzik ziyafeti sunacaklar.

Herkese müzik dolu, mutlu bir yıl dileriz!



www.ttnetmuzik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder