8 Eylül 2010 Çarşamba

Bayramınız kutlu olsun!

Ramazan bayramının coşkusu başladı! Bayramınızı en içten dileklerimizle kutlar, sizlere ve sevdiklerinize de mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederiz! Şeker gibi bir bayram geçirmeniz için, sizlere Ramazan Bayramı'na özel, müzik dolu bir etkinlik takvimi hazırladık!

Ramazan bayramıyla beraber; canlı performansların müzik dünyasını canlandıracağı bazı etkinlikler şöyle:

Pop müziğin güçlü isimleri Tarkan ve Ajda Pekkan, bayramı Kıbrıs'ta karşılayacaklar. Bayramın ilk gününü dinleyicileriyle beraber Kıbrıs'ta kutlayacak olan Ajda Pekkan ve ardından Dj David Şaboy, dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşatacaklar. Aynı mekanda; bayramın üçüncü gününde de eğlenceyi doruklara çıkaracak olan Suat Ateşdağlı, saatler 22:00'yi gösterdiğinde sahneyi son günlerin en sevilen albümüne imzasını atan Tarkan'a bırakacak.


İstanbul'lu müzikseverler; 8 Eylül Çarşamba akşamı Sarıyer Belediyesi'nin Ramazan Şenliği konserleri kapsamında Metin Şentürk ile eğlenmeye başlıyor. Aynı gün, Beylikdüzü Şenlik Alanı'nda ise Murat Göğebakan şarkılarıyla bayramı karşılıyor. Her konseri ayrı bir şenlik gibi geçen Bedük ise dans etmek isteyenler için, bayramın ilk günü IF Performance Hall'de sahne alacak. Rock müzik dinlemek isteyenler, bayramın ilk günü Gür Akad Band ile Kadıköy Shaft'ta bir araya geliyor. Bayramın ikinci günü canlı performanslarla eğlenmek isteyenler; Kadıköy Shaft'ta Dört x Dört'ü, Jolly Joker Balans'ta en güzel cover şarkılarla Kolpa ve Pijama'yı, Nişantaşı Reasürans Pasajı'nda ise sevilen sanatçı Gökhan Türkmen'i dinleyebilirler. Doksanlı yılları tekrar yaşamak ve dönemin en popüler Türkçe pop şarkılarıyla doyasıya dans etmek isteyenler, bayramın üçüncü günü Studio Live'da gerçekleşecek olan 90'lar Türkçe Pop Parti'de bir araya geliyorlar. "Tarkan Özel" konseptiyle gerçekleşecek olan partide, Tarkan'ın en sevilen şarkılarıyla sınırsız eğlenceye davetlisiniz.


Bayram eğlencesinin doyasıya yaşanacağı İzmir'de; bayramın ilk günü müzikseverler, Çeşme Seaside'da Kenan Doğulu ile coşacak. Çeşme'de hem bayramı hem de yaz sezonunun kapanışını kutlayacak olan müzikseverler, Ilıca'da Petek Dinçöz'ü izleyebilirler. Bayramlarını İzmir'de geçiren Doğulu kardeşlerden Ozan Doğulu ise ilk albümünde yer alan "Alain Delon" şarkısıyla büyük bir başarı yakaladığı Sıla ile beraber, bayramın ikinci günü İzmir Arena'da sahne alacak. Canlı performanslarıyla beğeni kazanan Gripin ise, rock müzikseverlerin adresi Ooze Venue'de, bayramın ikinci günü İzmir'lileri coşturacak.


Ankara'lı müzikseverler bayram için düzenlenen konserlerde hep birlikte eğlenecek. Bayramın ikinci günü Edip Akbayram, Burcu Güneş ve Musa Eroğlu Anıttepe Anıt Park'ta en sevilen şarkıları ve türküleriyle dinleyicilerin karşısına çıkacak. Geçtiğimiz sene Eurovision'da Türkiye'yi başarıyla temsil eden Hadise de, bayramı Ankara'da geçirmeyi tercih edenlerden! Güzel sanatçı, bayramın ikinci günü Belediye Konser Alanı'nda kendisini dinlemeye gelenleri eğlendirecek.


Antalya'da bayramın birinci günü Fatih Ürek, dinleyicileri enerjik sahne performansıyla coşturacak. Aynı mekanda bayramın ikinci günü Demet Akalın sahne alırken, bayramın üçüncü günü de arabesk müziğin güçlü ismi Kibariye dinleyicilerle buluşacak. Alternatif müzik dinleyenler ise, bayramda mini bir rock tatili için Olympos'u tercih edebilir. Ogün Sanlısoy, Moğollar ve Duman gibi grupların sahne alacağı etkinlik, 9 ve 10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek.



Herkese iyi bayramlar dileriz!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder