10 Ağustos 2010 Salı

Derin Togar'ın ilk "Dokun"uşu!

Amerikalı bir annenin ve Türk bir babanın kızı olan, ABD doğumlu Derin Togar, müzik dünyasına merhaba dedi. Piyano çalan ve birçok farklı dilde şarkı yazan Derin Togar, "Dokun" adını verdiği ilk single çalışması ile müzikseverlerin karşısındaki ilk sınavını verdi.

Geçtiğimiz haftalarda yayınlanan çalışmada sözleri Umut Kızılarslan'a müziği Derin Togar'a ve aranjesi Erdem Kınay'a ait olan "Dokun" şarkısının dört farklı versiyonu da yer alıyor. Serhat Şensesli tarafından düzenlenen akustik versiyonunun da yer aldığı single çalışmasında toplam 5 versiyon bulunuyor. 2008 yılında "Rock On Broadway" müzikalinin kadrosunda bulunan ve 12 yaşından beri dans eğitimi alan Derin Togar, aynı zamanda opera eğitimi de aldı. Amerika'da bir çok müzik eğitimi alan Derin Togar, 30 Haziran tarihinde Kuruçeşme Arena'da gerçekleşen Sertab Erener konserinin öncesinde sahne alıp, ilk kez şarkılarını seslendirdi.


www.ttnetmuzik.com

Hem şarkı hem de klibiyle farklı görünen bu çalışma, her ne kadar müzik piyasanın en yoğun üretiminin olduğu zamanda yayınlanmış olsa bile üzerine oynanırsa aradan sıyrılır gibi görünüyor. Klip için buyrunuz...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder