25 Ağustos 2010 Çarşamba

Teoman'ın yeni klibini hayranları çekiyor!


Rock müziğin başarılı ismi Teoman, son albümü "İnsanlık Halleri"nin en sevilen şarkılarını kliplendirmeye devam ediyor. Albümün onuncu şarkısı "Yalnız Kalpler Sütunu"nu internet üzerinden aktif katılıma açan Teoman, hayranlarını yapacakları seçimlerle kendi kliplerini oluşturmaya davet ediyor.

Kendisini sanatçıya daha yakından tanıtmak isteyen Teoman hayranları için büyük bir fırsat olacak projede, interaktif video olarak tasarlanan bu çalışma Yavuz Akyazıcı yönetiminde, 18 kişilik bir ekiple, uzun bir çalışma döneminin ardından Teoman hayranlarına sunulacak. Kendi videolarını oluşturan katılımcılar, bu videoları başkalarıyla da paylaşabilecekler. Değişiklikler ve eklemelerle sürekli olarak güncellenecek olan site, 1 sene boyunca hayranlarının katılımına açık olacak. 31 Ağustos Salı günü başlayacak olan projenin detaylarını öğrenmek için "www.yalnizkalplersutunu.com" adresini ziyaret edebilirsiniz.


www.ttnetmuzik.com

P.S.
Sitenin karşılama yazısı biraz buruk açıkçası.
"Tek yalnız kalp sen değilsin. Seçimleridir yalnızlığı ile buluşturan insanları... İsteyen kelebek etkisi desin, isteyen kader. Sayfalarca var onlardan. Tanışmamız da çok yakın. Hazır mısın?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder