8 Ocak 2011 Cumartesi

Miller Music Factory yeni yıldızlarını aramaya devam ediyor!

Bülten/ Müziğin, eğlencenin ve yeniliklerin vazgeçilmez markası Miller tarafından 7. kez düzenlenecek olan Miller Music Factory’ye başvurular 28 Şubat’a kadar devam ediyor! Miller’ın yeni yetenekleri keşfetmek için düzenlediği müzik yarışmasına başvurular “www.miller.com.tr” üzerinden yapılacak. Ayrıca bu sene ilk defa yarışma takipçilerini de büyük bir sürpriz bekliyor! Miller; yarışma birincilerinin yanı sıra internet sitesi üzerinden yapılacak oylamalara katılan şanslı yarışma takipçilerine Ağustos 2011’de New York, Chicago ve Los Angeles’ı kapsayacak olan Miller Jet Tour’a katılma şansı sunuyor.

KATEGORİLER

Dans Parçası: Yarışmacıların house, techno, electro, breakbeat ve alt türevleri alanında dans parçaları ile yarışabilecekleri kategori!

En İyi Elektronika Parçası: Yarışmacıların ambient, downtempo, electronica, funk, reggae & dub, drum’n bass, triphop, nu jazz tarzlarında ya da kendilerinin belirleyeceği bir tarzda yaratıcılıkları ile yarışabilecekleri kategori!

DJ Kategorisi: Yarışmacıların en sevdiği parçaları miksleyerek yaratıcılıklarını konuşturabilecekleri kategori!

Hip Hop Sanatçısı: Yarışmacıların hız ve sahnedeki kelime oyunları ile izleyenleri şaşırtabilecekler kategori!

Alternatif Rock Sanatçısı/Grubu: Yarışmacıların Grunge, Brit Rock, Indie Rock ve türevlerindeki eserleri, gruplarıyla birlikte adeta bir ‘rock star’ edasıyla yorumlayabilecekleri kategori!

Cover(Düzenleme) Sanatçısı/Grubu: Yarışmacıların gruplarını belirledikten sonra favori şarkılarıyla yarıştıkları kategori!

ÖDÜLLER

Birincilere 3.000 TL, ikincilere 1.500 TL,
Üçüncülere 750 TL değerinde Compel hediye çeki.

Jüri Özel Ödülü: Finale kalan kişi ya da grupların canlı performansları Türkiye Miller ekibi ve yarışma jürisi tarafından değerlendirilecek, içlerinden en çok oyu/puanı alan bir kişi ya da grup “Miller Jet Tour” ödülünü kazanacak. Ödülün sahibi Miller Jet Tour’la, 7 Temmuz – 12 Temmuz 2011 tarihleri arasında New York, Miami ve sürpriz bir şehirde gerçekleşecek toplam 6 günlük bir seyahate katılacak.

Üstelik sadece yarışmacılar değil oylayanlar arasından bir kişi de bir arkadaşıyla birlikte Miller Jet Tour’a katılma şansı yakalayacak!

MMF ATÖLYESİ

Miller Music Factory 2010’a katılıp yarışma heyecanına ortak olan genç müzisyenler, MMF Atölyeleri’nde hem eğleniyor, hem de yeni şeyler öğrenip kendilerini geliştirme fırsatı yakalıyor!

Dans, Elektronika, DJ, Hip Hop, Cover ve Alternatif Rock kategorilerinde finale kalan müzisyenler, MMF Atölyeleri’nde müzik camiasının önde gelen isimleriyle bir araya gelerek, onların tecrübelerinden yararlanacak.

Genç müzisyenlerin aklına takılan tüm soruların yanıtlarını bulacağı MMF Atölyesi, her sene olduğu gibi bu sene de Miller Music Factory organizasyonunun en çok ilgi çeken bölümlerinden biri olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder