21 Mayıs 2010 Cuma

Ali Şota'dan "İki Rüzgar"

Müzik dünyası yepyeni bir isimle daha tanıştı. 14 yaşından beri gitar çalıp, söz ve beste yapan Ali Şota, bu zaman zarfında sayısız beste yaptı. Müzikten hiç kopmayan ve biraraya getirdiği şarkıları ile hazırlıklarını tamamlayan Ali Şota, ilk albümü "İki Rüzgar"ı yayınladı.

Rock altyapılarıyla düzenlenen şarkılarda; punktan, heavy metal'e, old school'dan, progresif normlara, hemen hemen tüm dönemlerden etkilendiğinin izlerini bulabileceğinizi ifade eden Ali Şota'nın 10 şarkıdan oluşan albümünde, biri hariç tüm besteler kendisine ait. 5 şarkının sözlerini de yazan genç şarkıcı, tüm şarkıların düzenlemeleri ile albümün prodüktörlüğünü de yaptı. 1,5 yıllık bir süreçte, Berin Yavuzlar'ın sanat yönetmenliğinde hazırlanan albümün mixleri İlbay Beydili ve Kaan Kurmuş tarafından yapıldı. Fotoğrafları JamTul tarafından çekilen Ali Şota'nın
"İki Rüzgar" isimli ilk albümünün kapak tasarımını Engin Korkmaz yaptı. Müzik marketlerde yerini alan albümün ilk video klibi Mengüç Tanrısever yönetmenliğinde, albümle aynı adı taşıyan şarkıya çekildi. Burgazada'da, 3 günlük bir çalışma sonunda tamamlanan klipte Ali Şota'ya sevilen oyuncu Akasya Aslı Türkmen eşlik etti.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder