21 Mayıs 2010 Cuma

Serdar Ortaç, "Kara Kedi"si ile geldi!


Türk pop müziğinin üretkenliği ile ön planda olan, sevilen sanatçılarından Serdar Ortaç; yeni albümü "Kara Kedi" ile hayranlarıyla buluştu. Albümde yer alacak şarkıları belirlemek amacıyla yaptığı 1 aylık oylama sonucunda, 26 şarkılık bir repertuvar içinden en beğenilen 17 şarkısını seçen sanatçının yeni albümü, müzik marketlerdeki yerini aldı.

Kayıtları Türkiye ve Romanya olmak üzere, yedi ayrı stüdyoda yapılan albümün masteringi de yurt dışında Metropolis stüdyolarında; daha önce
Faithless, Dido, White Stripes, Everything But the Girl ve Groove Armada gibi dünyaca ünlü isimlerin yanı sıra Nazan Öncel ve Sertab Erener ile de çalışmış olan Miles Showell tarafından yapıldı. Bob Sinclar ve Shaggy gibi dünya müziğinin önemli isimleri ile çalışan Romanyalı aranjör Costi'nin de çalışmalarıyla destek verdiği albümde, Serdar Ortaç'ın Rodrigo Rodriguez ile beraber hazırladığı bir düet şarkı da yer alıyor. Farklı albüm kapak tasarımı ve fotoğraflarıyla dikkat çekecek olan albüm, dinleyicilerin beğenisine sunuldu.

Bir yandan da hayranları ile konserlerinde biraraya gelmeye devam eden sanatçı; 1 Haziran'da Bursa Kültür Park Açıkhava Tiyatrosu'nda, 3 Haziran'da Ankara Anadolu Gösteri Kongre Merkezi'nde, 11 Haziran'da Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda, 13 Haziran'da Samsun Doğupark Amfi Tiyatro'da, 18 Haziran'da İstanbul Kuruçeşme Arena'da ve 19 Haziran'da İzmir Arena'da sahne alacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder