12 Haziran 2010 Cumartesi

Ceza, "Onuncu Köy"den sesleniyor!

Rap müzikseverlerin yakından takip ettiği Ceza, yepyeni şarkılardan oluşan ve aylardır merakla beklenen dördüncü solo albümü "Onuncu Köy" ile müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. Bugüne kadar Mercan Dede, Yakup Trana, Fuat, Fairuz Derinbulut ve Killa Hakan gibi isimlerle ortaklaşa yapmış olduğu müzik çalışmaları ile gündemde olan Ceza'nın albümü önümüzdeki hafta başında müzikseverlerin beğenisine sunulacak.

Sanatçının dört yıllık bir aranın ardından kaydettiği albümün çıkış şarkısı, geçtiğimiz günlerde Atıf Ülkü yönetmenliğinde kliplendirilen ve hafta başında tüm müzik kanallarında izlenebilecek olan "Bir Minik Mikrofon". Erekli Stüdyoları'nda Deniz Doğançay tarafından kaydedilen albümün mixleri Alper Gemici, masteringi Tom Mayer, albüm fotoğrafları da Mehmet Turgut imzası taşıyor. 15 yepyeni şarkının bulunduğu "Onuncu Köy", 2000'den fazla farklı kelimenin kullanıldığı bir albüm olarak da dikkat çekiyor. Albümle beraber, Ceza ile ilgili tüm bilgilerin takip edilebileceği resmi bir internet sitesi de yayın hayatına başlıyor. Bir yandan hayranlarıyla konserlerinde buluşmaya devam eden sanatçının Haziran ayı konser takvimi ise şöyle: 13 Haziran Pazar - Urfa Siverek, 19 Haziran Cumartesi - İstanbul Küçükçekmece, 20
Haziran Pazar - Kenan Doğulu ile beraber Taksim Meydanı halk konseri. Ayrıca, 30 Haziran'dan itibaren turneye çıkacak olan sanatçının konser maratonu 24 Temmuz'da İstanbul'da sona erecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder