29 Aralık 2012 Cumartesi

Yılbaşında kim nerede sahne alıyor?

Yepyeni bir yılın coşkusu başladı! 2012'nin son günlerinde eğer 2013'e nerede ve nasıl gireceğinize henüz karar veremediyseniz, sizler için hazırladığımız müzik dolu etkinlik takvimimize göz atabilirsiniz! Yeni yılın gelişiyle beraber, canlı performanslar ve partilerle müzik dünyasının canlandığı bazı etkinlikler şöyle:

İstanbullu müzikseverlerin bu sene de yeni yılı karşılamak için pek çok farklı seçeneği bulunuyor. Müzik dünyasının sevilen ikilisi Gülşen ve Ozan Çolakoğlu, yeni yılı "Seyre Dursun Aşk" başta olmak üzere en güzel şarkılarını söylerek, Renaissance Istanbul Bosphorus'da karşılayacaklar. İstanbullu müzikseverlere yeni yıl coşkusunu yaşatacak diğer ikili ise Sıla ve Shantel. Lütfi Kırdar Rumeli Salonu Hall 1'de sahne alacak olan ikilinin hemen yanında Hall 2'de MFÖ grubunu izleyebilirsiniz. Hilton COnvention Center'da Murat Boz, Dedeman'da Göksel, Crowne Plaza'da Betül Demir, SuAda Club'da Yalın, Innpark Venue'de Gökhan Türkmen, Ortaköy Princess Otel'de Ozan Çolakoğlu, Suat Ateşdağlı ve Cihat Uğurel üçlüsü sahne alırken türkülerle yeni yıla girmek isteyenler Cevahir Otel'de Volkan Konak'ı izleyebilirler. Rock müzikseverler Duman ile Çubuklu Hayal Kahvesi'nde, Türk sanat müziği severler ise Emel Sayın ve Nükhet Duru'nun sahne aldığı Gönen Hotel'de keyifli bir yılbaşı akşamı geçirebilirler. Yabancı müzikseverlere de güzel haber! Bu yılbaşı dünyaca ünlü bir grup olan Far East Movement da Hilton Convention Hall'un 2. salonunda müzikseverlerle buluşacak ve orada bulunanları dans ettirecek.

Ankaralı müzikseverler de yeni yılda eğlencenin tadına varacak. Hadise bu yıl sahne almak için Ankara Congresium'u seçerken, Bengü de Swiss Hotel'de en sevilen şarkılarıyla Ankaralılara yeni yıl coşkusu yaşatacak. Soner Sarıkabadayı Jolly Joker Ankara sahnesinde yeni yıla merhaba diyecek. Aydın da CK Hotel'de kendisini izleyenleri coşturacak. Ankara'da yeni yıl eğlencesi birçok mekanda düzenlenecek olan partilerle de geç saatlere kadar devam edecek. İzmir Arena'da Tan, kendisini izlemeye gelenlere müzik ziyafeti sunarken, Antalya Dedeman'da Hüseyin Karadayı, Antalya Limak'ta Mirkelam ve İskender Paydaş, Alanya Gold City'de ise Ziynet Sali sahne alacak. Yeni yılı Kıbrıs'ta karşılayacak olan isimler de var. Cratos Premium Hotel'de Serdar Ortaç, The Savoy Ottoman Palace'da ise Ajda Pekkan ve Enbe Orkestrası dinleyicilerine unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak.

Nişantaşı ve Taksim'deki sokak partilerinin yanı sıra, İstanbul'da birçok mekanlarda düzenlenen partiler de dolup taşacak. Olimpia, Portaxe, Taps Bebek, Urban Lounge, Ghetto, Shaft, Bombay Club, Riddım, Jolly Joker, Qubbe, Babylon, Clinic ve Refresh The Venue farklı konseptlerde düzenledikleri partilerle yeni yıl eğlencesini yaşamak isteyenlere hizmet verecek.

Herkese müzik dolu, mutlu bir yıl dileriz!

www.aveamuzik.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder